Autismul şi vaccinurile

Primesc din ce în ce mai multe materiale legate de autism. Legătura cu vaccinurile este printre cele mai evidente, dar aşa cum menţionez şi eu în cartea mea ”Sănătate 5D” – la capitolul despre vaccinare – NU vaccinurile sunt cauza autismului – ele reprezintă doar unul dintre factorii declanşatori importanţi ai tulburărilor care duc la apariţia autismului.

Din experienţa mea de până acum – CAUZELE principale ale tuturor bolilor, inclusiv ale autismului sunt în număr de două:

1) DIETA

2) STRESUL

DIETA este CAUZA NR. 1 a tuturor bolilor. Dieta modernă este plină de otrăvuri şi de ”alimente” care NU sunt alimente pentru corpul omenesc. Lactatele, făina albă, zahărul şi dulciurile, uleiurile rafinate, sarea, conservanţii alimentari, băuturile acidulate, potenţatorii de gust (monoglutamatul sodic) sunt doar câteva dintre marile otrăvuri pe care oamenii le introduc zilnic în corpul lor şi corpul copiilor lor.

Formulele de lapte praf pentru copiii sunt nişte amestecuri chimice 100%, foarte departe ca structură de laptele de mamă sau de ceea ce are nevoie, cu adevărat, corpul copilului.

Uitaţi-vă pe etichetele lor – şi convingeţi-vă singuri!

De aceea, majoritatea sugarilor alăptaţi cu formulă de lapte praf sunt constipaţi (ceea ce este FOARTE GRAV!, un copil până la un an alăptat la sân are 3-4 scaune pe zi! Doar un scaun pe zi pentru un copil de 1-2 ani înseamnă CONSTIPAŢIE!).

Acumularea de reziduuri toxice în organismul unui sugar de câteva luni, care NU poate să-şi elimine resturile mesei din organism – întocmai ca o casă în care se strânge gunoi şi nu este evacuat – va ”invita” în viitor multe dezechilibre şi tulburări.

Ştim că viruşii, bacteriile şi ciupercile (Candida şi altele) apar în condiţiile în care există ţesuturi moarte, distruse, care este nevoie să fie reciclate. Aceşti germeni fac parte dintre ”gunoierii” naturii, cei care descompun materiile moarte, pentru a le transforma în componente reciclabile în circuitul natural.

Aşadar – acolo unde apar viruşi, bacterii, ciuperci – ştim că există ”ţesuturi moarte”. Reziduurile care nu se elimină din organism în timp util, şi se adună, se adună, se adună – zi după zi, masă după masă – duc la încărcarea uriaşă a sistemului digestiv, a celui limfatic (”sistemul de canalizare” al corpului omenesc, dar şi sistemul imunitar) şi apoi, a întregului organism.

Pe acest sistem plin ochi de reziduuri – intervenim cu vaccinuri – care înseamnă introducerea în organism a unor micro-organisme, mai puţin virulente (mai ”atenunate”) dar totuşi vii (viruşi sau bacterii). Adică introducem exact ”gunoierii” la mormanul de gunoi existent deja.

Aşadar – NU vaccinurile sunt cauza ”dezastrelor” numite ADHD, autism, tulburări neurologice. Ci ele sunt doar ”cireaşa pe o colivă” deja pregătită de IGNORANŢA ALIMENTARĂ URIAŞĂ a oamenilor.

SCHIMBAŢI DIETA, SCHIMBAŢI STILUL DE VIAŢĂ şi VA DISPARE AUTISMUL!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata