Băsescu: Câmpeanu să demisioneze dacă soţul ei nu are un handicap sever care să justifice încadrarea în categoria I de invaliditate

Preşedintele Traian Băsescu face apel la ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, să îşi prezinte demisia dacă soţul ei nu are un handicap sever care să justifice încadrarea în categoria I de invaliditate.

„În ultima perioadă au fost unele evoluţii, dar cred că acestea nu trebuie să ne facă să uităm responsabilităţi. Din acest motiv, aş vrea să îmi precizez punctul de vedere legat de câteva subiecte aflate în dezbatere publică. Primul, cu care încep declaraţia, este legat de doamna ministru Câmpeanu. Fac un apel la domnia sa în mod direct: dacă ştie că soţul dânsei nu este invalid, nu merge în cărucior, nu are un handicap sever care să justifice încadrarea în categoria I de invaliditate, să îşi prezinte demisia, fără să mai aştepte multe anchete”, a afirmat Băsescu miercuri, la Palatul Cotroceni.

El a susţinut că situaţia soţului Marianei Câmpeanu reprezintă „o pată urâtă” pe emblema Guvernului.

„Dacă este adevărat că dânsul conduce, se duce, ia de la şcoală copilul, îl ia de la şcoală cu maşina de la Autoritatea Rutieră Română, să-şi prezinte demisia şi să închidă subiectul, pentru că aşază o pată extrem de urâtă pe emblema Guvernului, şi aşa şifonată de acte de corupţie şi de miniştri condamnaţi în exerciţiul funcţiunii şi alte întâmplări de acest gen”, a declarat Băsescu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. Bibanu spune

    Intr-un final au inceput lucrurile sa se miste. Ministrii sunt condamnati, becaliotii asteapta sa faca puscarie (unul e deja acolo si isi asteapta verii)… Incep sa privesc cu incredere spre un viitor mai bun, cu mai putina coruptie si acte de smecherii financiare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata