Băsescu: Foarte mulţi sunt interesaţi să ies din politică, inclusiv Iohannis şi Ponta

Fostul președinte Traian Băsescu a susținut luni, 6 aprilie, că foarte mulți au interes ca el să iasă din politică, inclusiv președintele Klaus Iohannis și premierul Victor Ponta.

„Dacă observați și prin media sunt trimise echipe, peste tot pe unde merg se urmărește crearea unei presiuni pe mine, pe familie să renunț la politică (…). Vă mărturisesc că am stat două luni în care nu am avut ieșiri publice, dar am constat că degeaba stau. (…) În alea două luni m-au tocat de dimineața până seara și pe mine, și pe familie”, a declarat Băsescu la B1TV.

Întrebat dacă în afară de Dan Voiculescu mai are cineva interese ca el să iasă din politică, a răspuns: „Foarte mulți”.

„Cred că Iohannis nu e interesat deloc să rămân în politică, Ponta nu e interesat deloc să rămân în politică, aici mă refer și la cei din jurul lor. Nu știu de ce ar fi interesată doamna Macovei să rămân în politică, dar nu o suspectați că ea trimite golanii ăștia să fluiere. Eu sunt un cetățean liber care e fluierat de niște golani, nu mai sunt președinte. (…) Hai să le spunem derbedei plătiți”, a adăugat Băsescu, care a fost huiduit la intrarea în sediul B1TV. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata