Băsescu: Ponta, un politician mai slab decât mine; între Ponta şi Iohannis, îl voi vota pe Iohannis

Președintele Traian Băsescu a declarat că premierul Victor Ponta este „un politician mai slab decât mine”, adăugând că acest lucru s-a văzut la momentul semnării pactului de coabitare.

„Eu eram cu spatele la zid după alegeri, cu majoritate de 70% care putea să nu discute cu mine. Slavă Domnului, pe lipsa de experiență a lui Ponta am reușit să semnez cu el acel celebru pact de coabitare. Da, a fost un politician mai slab decât mine. Am fost negociator mai bun decât el și l-ați văzut cum e în fața mea… Și l-aș ruga să nu mai insiste să dau toate întâlnirile pentru că va ieși mai prost”, a spus Băsescu, marți, la o emisiune pe postul B1Tv.

Traian Băsescu a precizat că, având în vedere părerea despre Victor Ponta, dacă în turul II al alegerilor prezidențiale bătălia finală se va da între candidatul PSD și Klaus Iohannis, va vota „răul cel mai mic”, adică pe președintele PNL.

„Da, (între Ponta și Iohannis — n.r.) îl voi vota pe Klaus Iohannis, la fel cum am spus-o și public — între Ponta și Crin Antonescu, l-aș fi votat pe Crin Antonescu. Adică, răul cel mai mic”, a mai spus președintele, adăugând că Victor Ponta nu are „nicio șansă” să-l determine să îi dea votul în cursa prezidențială. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata