Băsescu: Putem discuta după europarlamentare despre o posibilă candidatură a Elenei Udrea la Preşedinţie; ar fi un opozant necruţător

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat luni că despre o posibilă candidatură a Elenei Udrea la prezidenţiale se poate discuta după alegerile europarlamentare. El spune că nu ştie ce şanse ar avea noul lider al PMP, dar sigur ar fi un „opozant necruţător”.

„Cred că Elena Udrea poate să-l bată fizic pe Victor Ponta dacă este nevoie, dar în alegeri nu-mi dau seama ce ar putea să facă şi cât ar putea să crească. În orice caz, pe mine m-a surprins evoluţia pozitivă a Elenei Udrea ca discurs politic, ca atitudine şi ce am intuit că are calităţi de om politic extrem de valoroase dar care trebuie valorificate prin experienţă şi în timp. Cred că se va confirma în perioada următoare, va fi un om politic care o să aibă ceva de spus în politica românească”, a spus Băsescu, la Adevărul Live.

El a susţinut că despre o posibilă candidatură a Elenei Udrea la Preşedinţie se poate discuta după alegerile europarlamentare.

„Să mai vedem, după europarlamentare putem discuta. (…) Ce ştiu sigur este că ar fi un opozant necruţător. Dacă ar avea şi şanse nu mai ştiu”, a spus şeful statului. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata