Bill Gates răspunde provocării lui Mark Zuckerberg şi face un duş cu gheaţă în scop caritabil – VIDEO

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a răspuns provocării primite de la creatorul Facebook, Mark Zuckerberg, făcând și el un duș cu apă rece ca gheața pentru a contribui în acest fel la o inițiativă cu scopuri caritabile, la modă pe rețelele sociale, numită ‘Ice-Bucket Challenge’, relatează Europa Press.

Într-un videoclip afișat pe contul său de Facebook, Bill Gates a dovedit din nou că știe să fie solidar, de această dată sprijinind o acțiune de strângere de fonduri pentru fundația ALS, care luptă contra sclerozei multiple aminotrofice.

‘Ice-Bucket Challenge’ a fost lansată de un american din statul Massachusetts diagnosticat cu ALS. El a încercat ca prin această metodă să ridice gradul de conștientizare a publicului în legătură cu această boală neurovegetativă, care afectează creierul și măduva spinării, ducând la paralizie. Ideea a avut succes pe rețelele de socializare nu doar la oamenii obișnuiți, ci și la politicieni și la personalități din diverse domenii.

Cu umor, Bill Gates nu s-a mărginit la a-și turna peste el apa rece, ci a făcut uz de spiritul său tehnic și a imaginat o instalație cu ajutorul căreia a acționat găleata cu apă înghețată, gonind deasupra propriului cap conținutul acesteia. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata