Bill şi Hillary Clinton au devenit bunici, după ce fiica lor Chelsea a născut o fetiţă

Chelsea Clinton, fiica fostului președinte american Bill Clinton și a fostului secretar de stat Hillary Clinton, a anunțat sâmbătă, 27 septembrie,  nașterea primului său copil, Charlotte, într-un mesaj care a fost retransmis de părinții săi și președintelui Barack Obama, relatează AFP și Reuters.

„Marc și cu mine suntem plini de iubire, admirație și gratitudine pentru că celebrăm nașterea fiicei noastre, Charlotte Clinton Mezvinsky”, a scris Chelsea Clinton pe Facebook. Mesajul a fost difuzat de asemenea și pe Twitter.

La sfârșitul lunii august, Chelsea Clinton a anunțat că pune capăt colaborării sale ca jurnalistă cu postul de televiziune NBC. Ea a explicat că vrea să s concentreze pe munca pentru Fundația Clinton și pe viitorul său rol de mamă.

In vârstă de 34 de ani, ea aștepta astfel primul copil cu soțul său Marc Mezvinsky, bancher.

Chelsea Clinton colabora ocazional de la sfârșitul lui 2011 cu NBC News, pe subiecte despre oameni sau organizații care acționează în beneficiul comunităților din care fac parte. În iunie, site-ul Politico a dezvăluit că ea era plătită cu 600.000 de dolari pe an, ceea ce însemna 26.724 de dolari pentru fiecare minut de apariție la TV.

Președintele Obama a afirmat marți că este dispus să pună coloana prezidențială la dispoziția lui Chelsea Clinton, unica fiică a cuplului Bill și Hillary Clinton, dacă aceasta are nevoie să-și facă loc pe străzile din New York pentru a ajunge la spital să nască.

Hillary Clinton, care a pierdut cursa pentru nominalizarea democraților la prezidențiale în fața lui Barack Obama în 2008, se va pronunța la începutul anului viitorului asupra unei eventuale candidaturi la Casa Albă în 2016. Fosta șefă a diplomației americane, în vârstă de 66 de ani, a explicat în mai multe rânduri că își dorește să aștepte nașterea primului copil al unicei sale fiice pentru a lua o decizie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: npr.org

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata