Blaga: Prin legea bugetului de stat s-au creat discrepanţe uriaşe între judeţe

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat vineri, 0 ianuarie, la finalul ședinței Colegiului Național Director al PDL, că prin legea bugetului de stat pe acest an au fost create „discrepanțe uriașe între județe”.

„Domnul Cătălin Predoiu a prezentat rezoluția referitoare la poziția noastră față de guvernarea PSD și pașii pe ce îi vom întreprinde în etapa următoare, iar domnul Gheorghe Falcă proiectul de rezoluție prin care arătăm discrepanțele uriașe create prin legea bugetului de stat între județe, între administrațiile publice locale, pentru că, în conformitate cu prevederile actualului buget, două județe sunt foarte clar favorizate, nu întâmplător cel al actualului ministru de Finanțe și cel al domnului Dragnea (n.r.-Olt și Teleorman), în timp ce majoritatea se află în dificultate, chiar județe cu un potențial economic mult mai redus și care au nevoie de sume mai mari”, a spus Blaga, la finalul ședinței Colegiului Național Director al PDL.

El a refuzat să dea mai multe amănunte despre cele două rezoluții, care vor fi prezentate și adoptate sâmbătă, în Consiliul Național al PNL. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata