Câinele-păianjen, cel mai vizionat videoclip pe YouTube în 2014 – VIDEO

Primele 10 videoclipuri cele mai virale pe YouTube în 2014 sunt foarte eclectice, provin din numeroase țări și ilustrează mondializarea acestei platforme video, a indicat vineri filiala Google, citată de AFP.

Cu peste 114 milioane de vizionări, videoclipul anului este cel de la SA Wardega, care prezintă un câine deghizat în păianjen uriaș care se plimbă pe străzile unui oraș din Polonia, terorizând trecătorii.

În acest an al Cupei Mondiale, anunțul publicitar Nike Football care face apel la vedetele balonului rotund a fost vizionat de 99 de milioane de ori, plasându-se în fața ‘First Kiss’ (peste 94 de milioane de vizionări), un videoclip în alb și negru în care doi necunoscuți își dau primul sărut — care este de fapt o reclamă la o marcă vestimentară.

Sora Cristina Scucia, care a câștigat concursul Vocea Italiei, i-a entuziasmat pe internauți din lumea întreagă iar videoclipul a fost vizionat de peste 66 de milioane de ori, devansând un clip care prezintă cum se îndoaie un iPhone 6 de la Apple (peste 59 de milioane de ori).

Alte talente care fac senzație pe Internet: doi tineri de la emisiunea „Britain got Talent” care au emoționat publicul din întreaga lume (peste 57 de milioane de vizionări), reclama la Budweiser difuzată la Super-Bowl (peste 53 de milioane) sau un bebeluș machiat în diavol (peste 48,9 de milioane).

Pe ultimele locuri se clasează videoclipul în care se înfruntă supereroii Goku și Superman, vizionat de peste 41 de milioane de ori și filmulețul ce denunța hărțuirea pe stradă a unei femei care se plimbă pe străzile din New York într-o pereche de jeanși mulați (peste 37 de milioane de vizionări). (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata