Călin Popescu-Tăriceanu, ales preşedinte al Senatului

Senatorul independent Călin Popescu-Tăriceanu a fost ales luni, 10 martie, preşedinte al Senatului, cu 95 de voturi pentru şi 60 împotrivă.

Liberalul Marius Obreja a obţinut 45 de voturi (108 împotrivă) şi Dumitru Oprea (PDL) — 15 voturi (133 împotrivă), iar 4 voturi au fost anulate.

În data de 4 martie, Crin Antonescu şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al Senatului de la tribuna plenului reunit al celor două Camere. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. Buruiana Ioan spune

    Buna ziua,
    Nu ama sa inteleg deloc de ce politicienii nostri intra in politica, deoarece uita usor doctrina care-i si propulseaza. In cazul domnului Tariceanu va constata ca este manipulat de PSD, ca nu va avea castig de cauza la alegerile prezidentiale vs Ponta, indiferent de cat de mult si eficient ar incerca el sa comunice cu publicurile. Oricum pozitia domniei sale pe moment este penibila. Si ca sa inteleg mai bine profilul de imagine al domniei sale as dori sa cunosc si amanuntele prin care au fost vandute rezervele energetice din Marea Neagra, ce ziceti? Cu stima,Ioan Buruiana

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata