Casa Albă: Serviciul Secret în alertă după ce un sugar a reuşit să treacă de gardul înconjurător

Un copil sugar, lăsat nesupravegheat de părinți, s-a strecurat joi seară printre zăbrelele gardului care înconjoară Casa Albă, punând în stare de alertă, pentru puțin timp, ofițerii din serviciile secrete care ocupă de securitatea familiei prezidențiale americane, conform Reuters.

Sugarul a trecut de poarta dinspre Pennsylvania Avenue, stârnind amuzamentul jurnaliștilor care așteptau noi informații din Irak și provocând intervenția agenților din Serviciul Secret, care au crezut, în primă instanță, că cineva a escaladat gardul.

„Aveam de gând să așteptăm până învăța să vorbească pentru a-l putea ancheta, dar a avut noroc și a fost trimis înapoi la părinți”, a glumit un purtător de cuvânt al Serviciului Secret într-un comunicat oferit presei.

Agenții care se ocupă cu protecția președintelui american închid uneori accesul la Casa Albă dacă descoperă pachete suspecte lăsate în apropierea porților, însă vigilența lor a fost înșelată de această dată de un sugar cu simțul aventurii. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata