Căutăm soluţia ca doar copiii care au cu adevărat nevoie să primească laptele şi cornul, declară premierul Ponta

Premierul Victor Ponta a afirmat luni, la Maglavit, că Guvernul caută soluții ca din acest an școlar doar copiii care au cu adevărat nevoie să primească produsele care se distribuie prin Programul „Laptele și cornul”.

Ponta a afirmat că sunt foarte mulți copii care nu consumă nici lapte, nici corn, nici măr și alții care ar avea nevoie de mai mult.

„Deocamdată Programul (n.r. — „Laptele și cornul”) este finanțat parțial din fonduri europene și din fonduri de la Guvern și lucrăm ca în următorul exercițiu financiar să găsim o soluție pentru ca toți banii să ajungă într-adevăr la copiii care au nevoie.

Pentru că este o realitate că sunt foarte mulți copii care nu consumă nici lapte, nici corn, nici măr, pur și simplu le aruncă și alții care ar avea nevoie de mai mult. Așa încât pe noul exercițiu 2014-2020, care pornește în acest sfârșit de an, căutăm împreună soluția prin care practic doar cei care au cu adevărat nevoie să primească aceste produse”, a spus Victor Ponta la Maglavit.

Premierul Victor Ponta, a participat luni, de Sfânta Maria Mică, la slujba religioasă de la Mănăstirea Maglavit (județul Dolj), care poartă hramul Nașterii Maicii Domnului. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata