Cea mai frumoasă cabană de schi din lume se găseşte în Alpii francezi

Vila construită în Alpii francezi de multiplul campion mondial de freeriding Guerlin Chicherit a primit premiul pentru ‘Cea mai frumoasă nouă cabană de schi din lume’ în cadrul World Ski Awards, a relatat vineri ziarul belgian ‘La libre Belgique’.

Aceste premii, lansate anul trecut și deja foarte apreciate de amatorii de vacanțe la munte, au fost desemnate pe baza votului exprimat, între 6 iunie și 26 septembrie, atât de publicul larg, cât și de specialiștii în domeniul turismului montan.

Bijuteria arhitectonică realizată de Guerlin Chicherit în stațiunea de schi Tignes les Brévieres, situată la o altitudine de 1.500 de metri, are o suprafață de 600 m2 și este decorată după chipul și asemănarea proprietarului său, schior profesionist și șofer de raliuri.

Amenajată în stil rock, metal, punk, sport și arty, cabana este locul ideal pentru un pasionat al sporturilor cu multă adrenalină, care trăiește în stil ‘Fast and furious’. Dovadă în acest sens este o motocicletă din filmul cu același nume, care tronează în mijlocul livingului celei mai frumoase cabane de schi din lume. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: lalibre.be

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata