Cel mai sexy poliţist din Brazilia cucereşte întreaga lume

Guilherme Leăo, un polițist în vârstă de 22 de ani, a provocat furori în Brazilia și în lumea întreagă cu fotografiile sale postate pe rețelele de socializare. El lucrează la metroul din Sao Paulo și este unul dintre agenții de securitate cei mai arătoși din lume, informează miercuri online publicația Qué.es?

Înfățișarea lui Guilheme Leăo nu a trecut neobservată. Cupa Mondială din Brazilia și rețelele de socializare au făcut din acest tânăr de 1.90 m înălțime și cu un fizic perfect cel mai urmărit polițist online.

Tânărul a știut să profite de acest moment subit de glorie, care i-a deschis porțile pentru o carieră în lumea modelingului. El își folosește acum contul de Instagram pentru a posta poze la bustul gol și a-și etala farmecele. Lucru pentru care îi mulțumesc femeile din întreaga lume, notează publicația.

Polițistul a devenit celebru în Brazilia, dar treptat el a căpătat notorietate și în alte țări care îi fac acum propuneri să pozeze ca model. Iar Guilheme Leăo nu pare să aibă vreo problemă cu creșterea popularității sale, conchide Qué.es? (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata