Cele mai inteligente păcăleli de 1 Aprilie din istorie – VIDEO

În 1957, BBC punea la cale una dintre cele mai inteligente păcăleli de 1 aprilie. Câteva spaghete agăţate într-un copac şi o voce extrem de serioasă au reuşit să convingă publicul că, în Elveţia, creşte arborele de spaghete, scrie yahoonews.ro.

Aşadar, în 1957, într-un program numit Panorama, BBC a prezentat un reportaj despre elveţienii care culegeau spaghete din copaci.

Vocea din reportaj spunea chiar că oamenii erau fericiţi deoarece gărgăriţa care ataca spaghetele din copac a dispărut. După emisiune, cei de la BBC au primit numeroase telefoane din partea publicului, oamenii căutând să afle de unde pot cumpără formidabilii pomişori.

Tot BBC a realizat o farsă celebră la 1 aprilie 2008. Un reportaj anunţa descoperirea unei colonii de pinguini zburători. A fost realizat chiar şi un material video, care îl prezenta pe un jurnalist în timp ce mergea cu pinguinii prin Antarctica pentru ca, mai apoi, păsările să îşi ia zborul spre pădurea amazoniană.

În 1965, BBC le-a comunicat telespectatorilor că, datorită unei noi tehnologii, postul e capabil să transmită, pe lângă imagini şi sunete, şi mirosuri. Mulţi telespectatori au sunat la BBC şi au confirmat mirosurile transmise prin imagini. Farsa a fost repetată în 2007, de această dată online, pe bbc.co.uk.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata