Cele mai multe persoane care au folosit rujul în cadrul unui singur eveniment

Cele mai multe persoane care au folosit rujul, în cadrul unui singur eveniment, au fost în număr de 1.384. Recordul, recunoscut oficial de Guinness Book, a avut loc în România, în ziua de 8 martie 2014.

Evenimentul, denumit ”Cele mai multe femei care se rujează simultan”, a fost organizat la mall-ul Iulius din Cluj-Napoca, de o companie internațională de cosmetice. A fost prima manifestare oficială Guinness organizată în Cluj.

Conform reprezentantului Guinness World Records, venit special de la Londra, ”la Cluj-Napoca s-a doborât recordul mondial pentru cele mai multe persoane care se rujează simultan timp de un minut. Au fost un număr de 1.424 de participanți, dar câțiva au fost descalificați, astfel încât recordul omologat de Guinness World Records a fost pentru 1.384 de femei și bărbați”.

Femeile, care au participat la show-ul organizat de Iulius Mall, pentru ziua de 8 martie, au primit fiecare, la intrarea în ringul special amenajat pentru concurs, câte un ruj și o mică oglindă. Concursul a presupus ca participantele sau, după caz, participanții să folosească rujul pentru a-și colora buzele timp de 60 de secunde.

Precedentul record similar fusese stabilit în centrul comercial Tamanaco din Caracas, Venezuela, pe 19 august 2012. La acel eveniment au participat 1.002 persoane. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata