Cezar Ouatu, la 35 de ani: A venit momentul să fac o schimbare în familia mea şi să devină mai numeroasă

0

Cezar Ouatu, care își aniversează miercuri, 18 februarie, ziua de naștere, recunoaște, cu emoție, că ceea ce-și dorește cel mai mult e ca în familia sa să apară un copil, iar acesta ar fi cel mai frumos cadou.

„Dacă este să mă întrebi ce mi-aș dori la 35 de ani, cred că a venit momentul să fac o schimbare în familia mea și să devină mai numeroasă cu un membru. Asta îmi doresc cu siguranță. Asta ar fi cel mai frumos cadou, care este proiectat pentru anul acesta. Vom vedea acum ce-o ieși. Este o dorință a mea”, a declarat Cezar Ouatu.

Artistul a afirmat că va sărbători împlinirea celor 35 de ani prin muncă, iar seara va ieși în oraș. În aceste momente, Cezar Ouatu nu a uitat-o nici pe mama sa, la care se gândește întotdeauna cu dragoste.

„Sărbătoresc prin muncă, în primul rând. Sunt implicat în proiectele mele de televiziune și seara o să o fac cu prietenii. Dar, în primul rând, vreau să mă duc să-mi felicit mama, pentru că ea este cel mai frumos cadou pe care îl mai am încă, pentru că tatăl nu mai este, și sunt foarte legat de ea. Vreau să o văd pe mama, să o cinstesc, să-i fac o bucurie”, a mai spus Cezar Ouatu.

El a adăugat că nu-și dorește să primească vreun cadou anume de ziua sa și spune că se simte „extraordinar de împlinit” pentru că este iubit de oameni.

„Eu nu mi-am mai sărbătorit de vreo zece ani ziua. Acum mă simt extraordinar de împlinit pentru că m-am trezit într-o avalanșă de mesaje și iubirea aceasta mă copleșește uneori, pentru că nu sunt obișnuit, și popularitatea asta mi-a adus în primul rând multă dragoste din partea oamenilor, din partea oamenilor de specialitate, fanilor, etc. Cred că iubirea aceasta este cel mai mare cadou. În rest, chestii materiale, nu știu, am, nu mă plâng lui Dumnezeu”, a mai spus artistul.

În plan muzical, Ouatu a declarat că pe lângă proiectul de televiziune în care este implicat pregătește și un nou single, unul foarte diferit față de ceea ce a făcut până acum.

„Acum lucrez la următorul single, după ‘Painful Love’. (…) Cu siguranță va fi un Cezar Ouatu reinventat. Dacă primul single era o baladă, acesta va fi un single foarte ritmat, poate, de ce nu, un featuring șocant — Cezar Ouatu alături de un rapper”, a dezvăluit artistul.

Cezar Ouatu s-a născut într-o familie de muzicieni, fiind fiul flautistului Florin Ouatu, de la Filarmonica din Ploiești și fost profesor la Universitatea Mozarteum din Salzburg, Austria. La 6 ani a învățat să cânte la pian, urmând un profil artistic. A absolvit Liceul Muzical „Carmen Sylva” din Ploiești.

În 2004 a absolvit cu notă maximă secția de canto clasic a Conservatorului „Giuseppe Verdi” din Milano, unde fusese admis în 2001. A debutat ca interpret profesionist pe scena Teatrului „La Fenice” din Veneția.

În 2013 a fost reprezentantul României la Concursul Muzical Eurovision organizat la Malmo, Suedia, unde s-a clasat pe locul 13. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata