Circa 44% dintre utilizatorii Twitter nu au postat niciodată vreun tweet

Circa 44% din cei 974 de milioane de utilizatori înregistrați pe Twitter nu au publicat niciodată un tweet, potrivit unui studiu dat publicității vineri de Twopcharts, un portal care analizează activitatea pe această rețea socială, informează EFE.

Studiul Twopcharts, care se bazează pe activitatea profilurilor, dar care nu ține cont de momentul în care s-au conectat utilizatorii, menționează că pe 56% dintre conturile de pe Twitter, adică circa 542,1 milioane, s-a scris mai puțin de un tweet de la momentul creării profilului. În plus, pe 30% din numărul total de conturi s-au publicat între unul și zece tweets, și doar 13% dintre profiluri au înregistrat peste 100 de postări.

Potrivit datelor difuzate în februarie de serviciul de microblogging, Twitter a încheiat anul 2013 cu 241 milioane de utilizatori lunari activi — cei care se conectează cel puțin o dată pe lună—, cu 30% mai mulți decât în 2012, dintre care 76% s-au conectat la rețeaua socială cu ajutorul telefonului mobil. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata