Ciucă: La Comisia juridică sunt patru proiecte privind insolvenţa persoanelor fizice; vor fi contopite

Președintele Comisiei juridice de la Camera Deputaților, Bogdan Ciucă, a declarat marți, 20 ianuarie, că au fost depuse patru proiecte de lege privind insolvența persoanelor fizice, iar acestea vor fi contopite într-unul singur.

„De mâine, până la finalizarea raportului, Comisia juridică se va întruni pentru proiectul privind insolvența persoanelor fizice. Noi deja avem la comisie patru proiecte de lege care vizează acest subiect. Avem deja din sesiunea trecută un grup în comisie care a lucrat destul de mult pe acest subiect, cred că un termen rezonabil pentru finalizarea raportului va fi marțea viitoare. Este un proiect de lege complex și așteptat și de aceea va trebui să avem foarte multă grijă când redactăm raportul, să invităm, evident, Banca Națională, CSM, toate instituțiile care sunt cumva implicate sau vor fi implicate în aplicare acestui proiect de lege. Este un lucru sănătos că s-a ajuns la un consens politic pe o temă de un asemenea impact, să profităm de el și să dăm un raport bun”, a spus Ciucă la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că cele patru proiecte de lege vor fi contopite într-unul singur.

„Vom decide miercuri pe ce proiect vor lucra, probabil va fi cel depus de deputatul Ana Birchall pentru că este cel mai complex și are un parcurs favorabil, fiind votat de Senat”, a precizat Ciucă.

Biroul permanent al Camerei Deputaților a decis ca începând de miercuri Comisia juridică să lucreze până la finalizarea raportului pe proiectul legii privind insolvența persoanelor fizice. După ce raportul va fi finalizat, va fi convocată o sesiune extraordinară a Camerei Deputaților pentru votarea acestui proiect de lege. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. ec i smarandescu spune

    EU CE VA SCCRIE A INVATAT LA LICEUL COMERCIAL GH, CHITU IN 1946 LA STUDIUL COMERTULUI DESPRE INSOLVABILITATE SI NU INSOLVENTA CUM SE ZICE ACUM

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata