CNADNR: Nu se va circula niciodată cu 130 de kilometri pe oră pe Centura Capitalei

Centura Capitalei va fi finalizată în 2016 ca un drum cu 4 benzi și separator între sensuri, însă nu se va putea circula niciodată pe acest drum cu 130 de kilometri pe oră, adică în regim de autostradă, a declarat, miercuri, Andrei Cristian, director adjunct al Direcției Generale de Monitorizare și Întreținere a Infrastructurii Rutiere din cadrul Companiei Naționale pentru Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

‘La Centura Capitalei, se lucrează în mod accelerat în nordul Bucureștiului, pe tronsonul dintre autostrada A1 și DN 7, iar acest tronson va fi finalizat până la sfârșitul anului. Se lucrează, de asemenea, și la porțiunea dintre autostrada A2 și DN 2, care va fi gata în al doilea semestru al anului viitor’, a spus Cristian, prezent la o conferință pe tema infrastructurii din România.

În ceea ce privește porțiunea de sud a Centurii, el a precizat că cele trei contracte vor fi reziliate, iar proiectele, care sunt deja vechi de 4-5 ani, vor fi reluate.

‘Centura va fi finalizată în 2016, dar va fi un drum cu 4 benzi și separator între sensuri. Niciodată n-o să se circule cu 130 de kilometri la oră’, a adăugat directorul CNADNR.

El a mai spus că, în dreptul localității Ștefănești, va fi construit un sens giratoriu care va fi gata în acest an. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata