Concurs de fotografiat avioanele din diverse locaţii ale municipiului Sibiu

Toți pasionații de fotografie din județele Sibiu, Hunedoara, Brașov, Alba, Mureș, Cluj și Vâlcea sunt invitați, începând de joi, 12 martie, până pe 3 mai, să surprindă de oriunde din municipiu avioanele companiilor care rulează pe Aeroportul Internațional Sibiu, în cadrul unei campanii de imagine, potrivit unui comunicat remis joi.

„Campania se va desfășura la nivel regional, în perioada 12.03.2015, începând cu ora 16,00 — 03.05.2015, până la ora 23,59. La această campanie poate participa orice persoană fizică, cetățean român, cu vârstă de minim 18 ani împliniți până la dată de start a campaniei, cu domiciliul în județele din aria deservită de Aeroportului Internațional SIBIU (Sibiu, Hunedoara, Brașov, Alba, Mureș, Cluj și Vâlcea). Orice persoană care îndeplinește condițiile de participare trebuie să realizeze fotografii cu avioane ale companiilor Lufthansa, Austrian Airlines, Blue Air, Tarom și Wizzair care aterizează sau decolează de pe Aeroportul Internațional Sibiu. Fotografiile pot fi realizate din diverse locații ale Municipiului Sibiu (Parcul Sub Arini, Piața Mică, Piața Mare, Aeroportul Internațional Sibiu etc). Sunt de preferat, fotografiile cu avioane care surprind și elemente arhitecturale ale orașului Sibiu„, se arată în comunicat.

Fotografiile realizate pot fi trimise pe adresa [email protected] (unde să fie menționat numele, prenumele și vârsta), postate pe paginile de Facebook sau Twitter ori prin mesaj privat pe cele două rețele sociale. Pozele realizate nu trebuie să conțină watermark.

Desemnarea câștigătorilor se va realiza în data de 5 mai, după ora 12,00, prin jurizarea pozelor de către echipa de marketing a Aeroportului Internațional Sibiu. Fotografii care realizează cele mai reușite poze vor primi câte o machetă reprezentând aeronavele Wizzair, Tarom, Lufthansa sau Austrian Airlines. Cei de la Blue Air vor oferi un pachet cu produse specifice brandului, acordat fotografiei câștigătoare cu un avion al companiei.

Întregul regulament este disponibil pe www.sibiuairport.ro.

De pe Aeroportul Internațional Sibiu se poate zbura în întreaga lume cu Lufthansa și Austrian Airlines, care oferă conexiuni prin Munchen și Viena, spre Londra și Dortmund, cu Wizzair, spre Munchen, cu TAROM și spre Stuttgart cu Blue Air. Din 4 iunie va exista și un zbor direct cu Air Bucharest către Antalya. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata