Conferinţă şi Seminar „Noua Medicină Germanică”, Autovindecare şi Tehnici de Eliberare Emoţională – în IAŞI, 28-30 martie 2014

Metode utilizate la seminar:

  • Noua Medicină Germanică (Dr. Ryke Geerd Hamer) – ajută la vindecarea oamenilor prin explicarea logică şi raţională a legăturii strânse dintre minte şi boală. NMG susţine că fiecare om s-a îmbolnăvit din cauza unui program mental distructiv, născut în urma unui Şoc Emoţional.
  • Legătura între Noua Biologie, Neuroplasticitate şi Epigenetică (Dr. Bruce Lipton)- vei  conştientiza , chiar instantaneu la curs, cum percepţiile noastre modifică citirea genelor din moştenirea noastră genetică şi cum adaptarea la mediu poate duce la mutaţii spontane (15 min).
  • Tehnici de Echilibrare Emoţionala (EFT) – o metodă care îndepărtează inversia psihologică, legată de câştigurile secundare pe care le menţinem prin obiceiurile noastre şi stimulează capetele celor 12 Meridiane Principale în timp ce îi amintim psihicului nostru pe ce problemă concretă/ specifică lucrăm.
  • Autovindecare şi autocontrol (Dr. Crina Veronica Vereş) – autovindecarea începe odată ce devenim conştienţi de cine suntem în acest moment şi ce identitate a noastră susţine şi întreţine simptomele şi senzaţiile neplăcute şi gândurile negative. Doar când apucăm să cunoaştem ce ne îmbolnăveşte putem autocontrola şi transforma în noi acele aspecte care nu ne mai convin când alegem să fim sau să redevenim sănătoşi/ Tehnica Jurnalului.
  • Noesiterapie şi Psihoanalgezie (Dr. Angel Juan Escudero) – vindecarea prin gândire are la bază răspunsurile biologice pozitive, iar îmbolnăvirea începe ca răspuns biologic negativ la un stimul din mediul intern sau extern. Odată ce înţelegem că vindecarea începe odată cu stimularea Sistemului Nervos Vegetativ (Vag) vom fi atenţi ca să: „avem permanent gura plină de salivă fluidă, agreabilă, vindecătoare”, ca şi cum am saliva după viaţă ca după o mâncare gustoasă pe care o putem savura doar cât suntem sănătoşi şi relaxaţi şi nu cât suntem în stare de pericol (15 min).
  •  Ho’oponopono (Dr. Ihaleakala Hew Len) – arta straveche Hawaiiană de rezolvare a problemelor de orice fel. Ea ne spune că nu există nimeni şi nimic în afara noastră decât gândurile noastre despre oameni şi situaţii care să ne „creeze probleme”, prin care să ne faciliteze Eliberarea de ele. Aceasta întrucât bolile sunt rezultatul unor „programe” sau scenarii despre viaţă care ne aduc suferinţa psihică şi apoi trupească. Ea şterge de la Sursă problema şi nu doar efectul pe care îl vedem pe corp ca boală. Nici nu e nevoie să ştim ce să ştergem punctual – „Ştie Dumnezeu” – noi doar e nevoie să înlocuim atitudinea de a reacţiona cu intenţia de a şterge din Fiinţa noastră ceea ce a cauzat în manifestare boala sau problema cu care ne confruntăm. Când vezi un film, ştii că filmul nu e pe ecran şi totuşi vorbim cu personajele, însă ca să schimbăm imaginea de pe ecran e nevoie să operăm montajul filmat pe înregistrare nu pe ecran. Tratând ecranul nu vindecăm boala, stergând programul din Sursă, dispare şi efectul de pe corp iar noi ne eliberăm de o factură energetică ce o plătim altfel în mod constant şi inconştient. Când ajungem la Sursă ştergem toate piedicile din viaţă care nu ne lăsau până acum să fim sănătoşi sau să ne bucurăm de abundenţă şi linişte sufletească.

 

Cine ţine seminarul?

Dr. Crina Vereş, terapeut şi conferenţiar international care vorbeşte atât din experinţa sa ca şi terapeut, dar şi din experinţa confruntării şi autovindecării din mai multe boli:

– Leucemie Acută (1998), Anemie Feripriva Grava(1999), Spasmofilie şi crampe musculare extrem de dureroase (2000)

– Fractură de coloană vertebrală lombosacrată, Paralizia membrelor inferioare şi Traumatism Craniocerebral post accident rutier grav (2003), sinuzită cronică (2003)

– Bronşită cronică (2004), alergie cu edem facial şi glotic/ şoc anafilactic repetat (2007), adenocarcinom rectosigmoidian cu metastaze ganglionare inghinale şi axilare, hepatice şi osoase (2007). În aceşti ani s-a autovindecat definitiv şi se bucură de o stare de sănătate deplină.

 

Experienţă profesională: 

• Peste 12 ani de conferinţe interne şi internaţionale cu susţinere de lucrări pe teme de vindecare şi sănătate

• Peste 13 ani de studiu şi practică în cancere şi boli grave

• Peste 15 ani de studiu în practica din domeniul nutriţiei şi fitoterapiei (cu multiple atestate internaţionale, universitare şi nu în ultimul rând de la vindecători autohtoni sau de medicină shamanică)

• Peste 18 ani de studiu şi practică în medicina alopată

• Peste 19 ani de studiu şi practică pe Terapie Sistemica de Familie, Cuplu şi Copii

• Peste 25 de ani de studiu şi practică arte marţiale, stiluri externe şi interne bazate pe disciplina mintii şi a trupului.

Programul Seminarului intensiv de Noua Medicină Germanică, Epigenetică, EFT şi Autovindecare:

Locaţia: Iaşi, Universitatea „Petre Andrei”

 

Vineri, 28 martie 2014

– 14:00 – 15:30 – prima conferinţă introductivă cu intrarea gratuită

– 18:00-20:30 – a doua conferinţă introductivă

 

Sâmbătă şi duminică, 29 – 30 martie 2014

– 9:30 – 18:30 – Seminar intensiv

Conferinţele introductive sunt parte din Seminar şi este util să luaţi parte şi la acestea. Dacă timpul nu vă permite să asistaţi la una dintre cele două conferinţe, este eficientă pentru transformarea dumneavoastră şi participarea doar la work-shopul de sâmbătă şi duminică.

Menţiune: scopul acestor cursuri organizate la Iaşi este strângerea de fonduri pentru a pune bazele unei clinici în care să se aplice diverse terapii pornind de la înţelegerea adusă de Noua Medicina Germanică, Epigenetică, Noesiterapie şi Ho’oponopono.

Pentru rezervarea locului dumneavoastră la eveniment vă puteţi înscrie prin e-mail la adresa genoveva.salvaras@gmail.com  sau la telefon 0726.580.568 (Genoveva Salvaras)

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata