Crin Antonescu: Sigur că pot fi candidat la Președinţie, pot şi câştiga

Președintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seară, că poate cu siguranță să fie candidat la Președinția României și poate să și câștige alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

Crin Antonescu a reiterat că nu va candida la președinția PNL, pentru că altfel nu ar fi demisionat din această funcție. „În materie de voci, în acești cinci ani de zile de când se discută despre ipoteza că aș putea candida sau că aș putea fi președinte, de când conduc PNL, că sunt exact cinci ani, eu am auzit toate mizeriile de pe lume împotriva mea, nu faptul că aș avea sau n-aș avea șanse. De murit, am murit de trei ori pe zi în acești cinci ani, politic vorbind. Sigur că pot fi candidat la Președinție, pot și câștiga.

Sigur că există în continuare posibilitatea Crin Antonescu — candidat la Președinție, există chiar realitatea. V-am spus, în baza unei hotărâri în vigoare, sunt candidatul la Președinție al PSD și al PNL, fostul USL. Eu însumi am spus că după părerea mea această hotărâre, dacă se menține, ar trebui reînnoită, sigur, dacă e schimbată, e schimbată”, a spus Antonescu într-o emisiune la B1 TV. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata