Cronica unei morţi anunţate: Bobbi Kristina va muri la 11 februarie, ca şi mama ei, Whitney Houston

Bobbi Kristina Brown, unica fiică a celebrei cântărețe Whitney Houston, este în comă indusă, iar familia ei, convinsă că nu mai sunt speranțe să-și revină, a decis să fie deconectată de la aparatele care o mai țin în viață la 11 februarie, exact la împlinirea a trei ani de la tragica dispariție a ilustrei sale mame, susține marți canalul american de televiziune Foxnews.

Simbolic, mama și fiica vor rămâne astfel împreună în eternitate, a afirmat o sursă din familia interpretului Bobby Brown, tatăl tinerei de 21 de ani.

Ea a fost găsită fără cunoștință, în ultima zi din luna ianuarie, în baia apartamentului ei din orașul Roswell (statul Georgia), de către soțul său, Nick Gordon. Internată într-un spital din Atlanta, se află în comă indusă, dar se pare că este în moarte cerebrală și situația este ireversibilă.

Rudele sale, atât din partea tatălui, cât și a mamei, au trecut, rând pe rând, pe la patul ei de suferință, în ultimele zile, și, în final, au luat cu greu hotărârea de a o deconecta de la aparate la miezul nopții, pentru ca data moții ei să fie 11 februarie.

Cineastul Tyler Perry, fost prieten apropiat al lui Whitney Houston, ar fi fost cel care a mediat între cele două familii procesul de decizie și tot el se ocupă deja de organizarea înmormântării.

Whitney Houston, care a intrat în 2009 în Cartea Guinness a Recordurilor drept cea mai premiată femeie din toate timpurile, a încetat din viață la 48 de ani, în data de 11 februarie 2012, în ajunul galei de decernare a premiilor Grammy Awards.

Ea a fost găsită înecată în cada de la hotel, după ce consumase stupefiante. Căsătorită cu Bobby Brown între 1992-2007, ea a avut un singur copil, Bobbi Kristina. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: thesource.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata