Dacia este cea mai vândută marcă auto în Bulgaria

22

Dacia a fost cea mai căutată marcă auto în Bulgaria anul trecut, arată datele oficiale ale Ministerului bulgar de Interne cu privire la înmatriculările de maşini noi între 1 ianuarie şi 31 decembrie 2013.

Cu 2.118 unităţi vândute, marca românească a depăşit Volkswagen (2.068 unităţi), care în mod tradiţional ocupa primul loc în Bulgaria, în timp ce pe locul trei s-a situat Toyota, cu 1.951 autoturisme vândute.

În ciuda situaţiei dificile din punct de vedere politic şi economic, Dacia a reuşit să păstreze o rată de creştere impresionantă şi în anul 2013, comentează site-ul oficial al filialei bulgăreşti a companiei. Renovarea întregii game, preţurile atractive şi calităţile modelelor au fost cel mai bun răspuns pentru nevoile clienţilor bulgari, afirmă sursa citată.

Pe lângă distincţia de cea mai vândută marcă, Dacia se poate lăuda şi cu titlul de cel mai bun van şi autoturism multifuncţional al anului 2014, acordat modelului Dokker de către Clubul de presă auto din Bulgaria. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata