Dan Şova: Drumul expres Sibiu-Piteşti ar putea fi finalizat în 2018-2019

 

Fostul ministru al Transporturilor Dan Șova a afirmat miercuri, 8 octombrie, într-o conferință de presă la Alba Iulia, că drumul expres Sibiu-Pitești ar putea fi finalizat până în 2018-2019.

‘Am înțeles că este conceput în acest moment în Master Plan ca și drum expres, ceea ce cred că este un lucru foarte bun, până la urmă este exact pe același traseu cu autostrada’, a afirmat Șova

Reprezentantul PSD a menționat că, încă de când era ministru, au fost finalizate licitațiile pentru consultantul tehnic care trebuie să întocmească studiul de fezabilitate, acesta urmând a fi gata peste un an, iar lucrările ar putea fi finalizate în 2018-2019 având în vedere dificultatea construcției în zona de munte.

‘Deci, studiul de fezabilitate va fi realizat, probabil, într-un an de zile și ceva mai scurt pentru prima porțiune, între Pitești și Curtea de Argeș, unde sunt 60 de kilometri care se pot finaliza mai repede. După aceea se intră în munte și este mai complicat, este nevoie de un an de zile. (…) Cred că în 2018-2019 s-ar putea finaliza lucrările’, a mai spus fostul ministru al Transporturilor. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata