David şi Victoria Beckham, 15 ani de dragoste şi succes

David și Victoria Beckham au aniversat, la 4 iulie, 15 ani de căsătorie plini de dragoste și succes, scrie revista spaniolă ‘Hola’.

Soții Beckham, care au patru copii (Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper), s-au cunoscut în 1997, când amândoi erau în plină glorie: el ca fotbalist la echipa londoneză Manchester United, iar ea ca membră a formației ‘Spice Girls’.

Gloria de acest gen putea fi efemeră, așa cum s-a întâmplat în foarte multe cazuri. Nu însă și pentru acest cuplu, care a știut să se reinventeze și a cărui poveste de iubire a generat un veritabil fenomen social, fiind mereu în atenția presei din întreaga lume. Succesul nu i-a ocolit și nu îi ocolește nici în domeniul afacerilor.

Prima lor întâlnire a avut loc în salonul VIP de la Manchester United, înaintea unui meci de fotbal. Deși erau foarte tineri, aveau doar 22 de ani, David a știut încă din primul moment că își întâlnise jumătatea, după cum a mărturisit mai târziu.

S-au căsătorit în 4 iulie 1999, exact în ziua în care primul lor copil, Brooklyn, împlinea patru luni. Rochia purtată de Victoria, creată de Vera Wang, a devenit în cel mai scurt timp un model la modă, imitat de mii de mirese.

După dizolvarea miticei formații cu care a devenit celebră, Victoria a avut o scurtă carieră solo și apoi s-a orientat către lumea modei, mai întâi ca model, apoi imagine a unor mărci exclusiviste și, cel mai recent, ca designer. În 2011, a primit chiar premiul pentru cel mai bun creator de modă în cadrul British Fashion Awards. Afacerile ei în domeniu au dimensiunile unui veritabil imperiu în prezent.

David și-a părăsit în 2003 clubul vieții și a plecat, pentru un salariu de 35 de milioane de euro, la Real Madrid. Familia s-a mutat în Spania, unde a devenit un idol al amatorilor de mondenități și unde a venit pe lume cel de-al treilea copil al lor, care a primit nume spaniol, Cruz. În 2007, el a plecat să joace în SUA, iar în 2013 s-a retras de pe gazon și a început să dedice tot mai mult timp familiei, afacerilor și pasiunii pentru gastronomie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata