Despre criza de vindecare (I)

„În sănătate nu există boală. Cancerul nu se instalează într-un ţesut sănătos.” (Robert Morse, medic naturopat)

 „Un lucru ştiu sigur despre Dr. Robert Morse: că şi-a susţinut punctul de vedere prin toate mijloacele posibile. Această carte uluitoare te poartă pas cu pas prin fiecare aspect al detoxificării şi consolidării vitalităţii. E sipetul cu comoara de informaţii pentru începători şi cunoscători deopotrivă.” David Wolfe

 „Să Trăim Sănătos fără Toxine” vă arată cum să vă curăţaţi organismul de otrăvurile care vă distrug sănătatea şi cum să începeţi procesul de regenerare celulară completă care duce la adevărata vindecare. Având la activ 30 de ani de practică medicală, timp în care a tratat mii de oameni cu probleme de la SUPRAPONDERABILITATE până la CANCER, Dr. Robert Morse dezvăluie cel mai recent sistem al său de vindecare: detoxificarea!

 

  • Eliminarea Bolii prin Purificarea şi Regenerarea Ţesuturilor

„Majoritatea sistemelor actuale de îngrijire a sănătăţii, cu precădere medicina alopată, se concentrează asupra tratării simptomelor. Câteva dintre cele mai frecvente simptome sunt febra, infecţiile, dezechilibrele glicemice, tulburările neurologice şi erupţiile cutanate. Pe de altă parte, regenerarea şi detoxificarea presupun şi determină eliminarea totală a cauzei care conduce la manifestarea simptomelor.

Dacă veţi corecta cauza problemei, simptomele vor dispărea în mod automat. Regenerarea trebuie înţeleasă în sensul de reconstrucţie a ţesutului epuizat, în timp ce detoxificarea este metoda folosită pentru a elimina inflamaţia şi toxinele care au determinat degradarea iniţială a ţesutului. Cel mai important lucru este să determinaţi cauza care a produs manifestarea simptomelor şi să vă concentraţi asupra ei. Oamenii sunt mult prea preocupaţi să urmărească efectele.

Există trei cauze principale de manifestare a simptomelor de boală:

1. acidoza provoacă inflamaţii care conduc la congestii, ulceraţii şi atrofiere (distrugerea ţesutului);

2. toxicitatea produce congestie, inflamaţii şi distrugere la nivel celular, ceea ce va conduce la distrugerea ţesuturilor;

3. epuizarea sau distrugerea tisulară provocată de informaţii genetice, acidoză şi/sau toxicitate.

Acidoza (aciditate sau inflamaţie extremă) şi toxicitatea sunt principalele cauze care provoacă distrugerea ţesuturilor, care induc nenumărate efecte sau simptome. Această afirmaţie este reală mai ales dacă „distrugerea ţesuturilor” va afecta sistemul endocrin. Aceste trei cauze sunt responsabile de 99,9% dintre boli.

În cei treizeci de ani de activitate clinică, nu am întâlnit niciodată o stare care să nu se amelioreze în mod excepţional sau, în majoritatea cazurilor, care să nu intre în remisie completă, prin folosirea metodelor de regenerare şi detoxificare. Aceste concepte terapeutice sunt inter-dependente, fiindcă organismul nu se poate regenera fără o detoxificare prealabilă. Regenerarea şi detoxificarea sunt cei doi piloni care susţin sănătatea şi vitalitatea.

Am avut cazuri în care oasele şi coloana s-au îndreptat şi s-au fortificat singure – recuperându-se în urma scoliozei, a fracturilor vechi şi altor stări similare. Am asistat la recuperarea totală a fracturilor sau fisurilor de coloană vertebrală şi a măduvei spinării şi reconectarea circuitelor nervoase, după zece ani de boală. Am asistat la regenerarea şi reconstrucţia glandelor şi a tuturor tipurilor de ţesut.

Organismul uman este o maşinărie vie, cu conştiinţă de sine. Organismul are capacitatea de a se reface în urma unei intervenţii chirurgicale, a tăieturilor adânci şi plăgilor, aşadar de ce nu s-ar putea recupera şi de pe urma unor afecţiuni ale sistemului nervos sau după atrofiere nervoasă? Adevărul este că organismul are această capacitate! Nu o poate însă face dacă dieta alimentară este compusă din carnea animalelor moarte şi din hrană moartă, preparată.

Regenerarea presupune trei elemente principale: alcalinizare, detoxificare şi energizare. Toate aceste trei componente conlucrează strâns şi sunt inseparabile. Alcalinizarea este vitală pentru regenerarea tisulară, deoarece este antiinflamatoare. Ea construieşte electroliţii pentru ionizare, oxidare şi neutralizare. Face posibilă respiraţia celulară corectă şi difuziunea substanţelor nutritive în întregul organism.

Prin detoxificare, organismul se va curăţa şi va elimina toate materialele de obstrucţie, substanţele iritante şi stimulatoare, ca mucus, metale grele, substanţe chimice şi pesticide. Prin detoxificare este posibilă digestia, absorbţia, utilizarea şi eliminarea corespunzătoare. Energizarea celulelor prin preluarea de energie de la hrana vie este de asemenea vitală pentru menţinerea unei sănătăţi robuste. Fără puterea hranei vii, încărcată de substanţe nutritive şi de energie electrică, alcalinizarea şi detoxificarea nu pot avea loc în mod eficient.

Detoxificarea este singura modalitate de a asigura starea autentică de homeostază la nivelul întregului organism. După aceea, homeostaza poate fi adusă la înălţimi nelimitate. Vitalitatea şi vibraţiile benefice trebuie să constituie o năzuinţă permanentă. Din acest moment, viaţa devine incitantă, minunată, încărcată de bucurie şi plină de energie.

Acordaţi-vă timp pentru propria persoană şi fixaţi-vă drept obiectiv nici mai mult nici mai puţin decât sănătatea – o viaţă din care bolile au dispărut. Calea către regenerare nu este un drum simplu, nici uşor. Ea poate fi presărată cu suişuri şi coborâşuri, în funcţie de nivelul de toxicitate şi gradul de epuizare a organismului. În ciuda dificultăţilor, regenerarea este singura cale pentru atingerea sănătăţii de durată, vitalităţii şi longevităţii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata