Distracţie mare în PSD: Dragnea vs Vanghelie

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, 18 ianuarie, că Marian Vanghelie o să plătească în instanță pentru toate „afirmațiile mincinoase” făcute la adresa sa și a președintelui social-democraților, Victor Ponta.

„Pentru afirmațiile mincinoase pe care Marian Vanghelie le-a făcut și despre mine și despre Victor Ponta vă asigur că va plăti în instanță”, a spus Liviu Dragnea, duminică seară, la Antena 3.

Întrebat dacă s-a gândit să îl dea în judecată pe Marian Vanghelie sau dacă a făcut-o deja, el a spus că nu a făcut-o deocamdată.

„Nu am făcut-o. Aștept să verse tot veninul pentru că sunt afirmații foarte grave și neadevărate. Este cazul, la un moment dat, ca genul acesta de afirmații făcute de oameni care se cred oameni politici să înceteze. Dacă tot vorbim și de o reformă a clasei politice și de o reformă a atitudinii politice a celor care sunt în politică trebuie să punem niște limite, niște limite de moralitate”, a explicat Dragnea.

El a spus că nu există frământări în partid, ci sunt „oameni frământați la televizor”.

„Nu există frământări în partid de natură de a tulbura foarte mult viața de partid. Sunt oameni frământați la televizor, i-am văzut și eu, i-ați văzut și dumneavoastră, dar este departe de adevăr sau sunt departe de adevăr afirmațiile dumnealor că sunt 50 de parlamentari, că sunt nu știu câte organizații. Nu există așa ceva. Nu există un asemenea număr”, a precizat Dragnea.

Președintele executiv al PSD a mai explicat că nu există riscul ca partidul să se scindeze. „Nu există riscul, pentru că s-a pus problema dacă se scindează PSD — de ce să se scindeze? Un partid nu se scindează când este la guvernare. N-ar avea motiv. Acest cuplu Geoană — Vanghelie nu reprezintă o atractivitate pentru membrii de partid pentru că nu le propune, practic, nimic. Ei au fost dați afară din partid pentru că se știa că sunt vânzători și nu a mai vrut nimeni din Comitetul Executiv să îi țină în partid. Nu au muncit în campanie pentru Victor Ponta, au avut dese întâlniri cu ceilalți din tabăra lui Iohannis. Scopul lor era ca Victor Ponta să piardă alegerile pentru a prelua partidul”, a subliniat Dragnea.

În opinia sa, Mircea Geoană și Marian Vanghelie nu au ce să le propună parlamentarilor PSD.

„Ce să le propună Geoană și Vanghelie colegilor noștri parlamentari? (…) Să mergem într-o aventură — a cui, a lui Mircea Geoană? Care îmi pare rău să o spun sau mă rog nu îmi pare foarte rău, dar minte. A făcut afirmațiile iresponsabile. În ziua în care a declarat că s-a întâlnit cu oficiali americani de la care avea girul să dea jos Guvernul. A doua zi Ambasada Americii a negat așa ceva. Nu poți să mergi după un asemenea om sau asemenea echipă”, a spus Dragnea. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata