Divorţ Melanie Griffith – Antonio Banderas: Actriţa vrea custodia… câinilor

Actrița Melanie Griffith apreciază că este un stăpân mai bun decât Antonio Banderas pentru cei trei câini ai cuplului, aflat în procedură de divorț din data de 6 iunie, după 18 ani de mariaj, transmite duminică portalul TMZ, specializat în știri mondene.

Custodia copilului lor nu este considerată o problemă pentru procedura de divorț — fata va împlini 18 ani în luna septembrie, însă surse apropiate actriței au declarat pentru TMZ că aceasta este îngrijorată de custodia celor trei câini ai fostului cuplu.

Este vorba de un terrier și două exemplare metis de labrador cu ciobănesc pe care cuplul i-a adoptat în februarie anul trecut.

Surse sub rezerva anonimatului au declarat pentru portalul amintit că Melanie Griffith este un stăpân de câini mult mai bun decât Antonio Banderas, iar câinii sunt universul ei.

Actrița americană Melanie Griffith a depus o cerere de divorț de soțul ei, actorul spaniol Antonio Banderas, invocând ‘diferențe insurmontabile’. Conform unei surse apropiate celor doi actori, divorțul se face pe cale amiabilă. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata