DNA: 18 percheziţii în Bucureşti şi Argeş într-un dosar de corupţie; vizat şi primarul din Piteşti

Procurorii DNA efectuează, joi, 6 noiembrie, 18 percheziții în București și Argeș, potrivit unor surse judiciare cercetările vizând Primăria și pe edilul din Pitești, Tudor Pendiuc, și mai mulți oameni de afaceri.

Conform surselor citate, percheziții au loc și la sediul Primăriei din Pitești, respectiv la cabinetul primarului Tudor Pendiuc și la cel al viceprimarului Cornel Constantin Ionică.

Un comunicat al DNA informează că procurorii anticorupție — Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârșire, în perioada 2007-2014, a unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție.

„În cursul zilei de 6 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate 18 percheziții domiciliare în locații situate în municipiile București, Pitești și localități învecinate acestora, dintre care una este sediul unei instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se precizează în comunicatul DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei, precizează sursa citată. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata