DNA: Senatorul PSD Alexandru Cordoş, urmărit penal pentru favorizarea infractorului

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au dispus efectuarea urmăririi penale față de senatorul PSD Alexandru Cordoș, pentru favorizarea făptuitorului.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis marți , în acest an, Alexandru Cordoș a ajutat persoane cercetate de procurorii anticorupție într-un dosar penal, avertizându-le că le sunt interceptate convorbirile telefonice.

„Aceste informații le-a aflat de la finul său, ofițerul de poliție judiciară Tătar Valentin care, la data faptelor, lucra în cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Cluj.

De altfel, în legătură cu faptele acestuia din urmă, în 23 iulie 2014, a fost sesizată instanța de judecată cu acordul de recunoaștere a vinovăției pentru săvârșirea a trei infracțiuni, din care una în forma tentativei, de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații”, susțin procurorii. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata