Doi români şi-au deschis o afacere cu gogoşi la Roma

Doi români și-au deschis o afacere cu gogoși la Ostia, cartier al Romei aflat la malul mării, loc de vilegiatură pentru locuitorii capitalei Italiei, dar și pentru multitudinea de turiști veniți din toată lumea, relatează Emigrantul.eu.

Potrivit sursei citate, la Ostia trăiește și muncește o importantă comunitate românească. Aici, la malul mării, Camelia Fusariu, băcăuancă din Buhuși, învățătoare timp de 15 ani în orașul natal, și-a deschis o gogoșerie împreună cu Vlad Emanuel Leahu, din Iași, inginer de profesie. Cu fonduri de la Camera de Comerț Italiană, destinate activităților de tip startup, cei doi și-au deschis un spațiu multifuncțional, pe jumătate gogoșerie, pe jumătate sediu cu servicii: traduceri, legalizări, transfer de bani, asigurări, curierat, plata facturilor și multe altele, scrie Emigrantul.

Localul era un fost club la microbiștilor echipei Lazio, a explicat Camelia. Ea a declarat că inițial și-au investit propriii bani, circa 20.000 de euro, pe care urmează să-i recupereze de la Camera de Comerț în urma aprobării proiectului de afacere. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata