Elena Udrea a anunţat că va candida la şefia PMP

Deputata Elena Udrea a anunțat joi, 5 iunie, că va candida la șefia Partidului Mișcarea Populară.

”Candidez pentru funcția de președinte al Mișcării Populare. Este un proiect în care cred și recunosc că m-am gândit înainte de a lua decizia să continui în PMP în funcția de președinte al acestui partid. Este un proiect în care cred nu de acum, după alegerile europarlamentare, care au confirmat potențialul PMP de a demonstra că face politică altfel, de a atrage electoratul către noi, în special electoratul din zona urbană. Este un proiect în care cred de când am ales să vin în PMP”, a declarat Udrea la sediul PMP.

Ea a afirmat că PMP va dovedi că este „un partid care va face altfel de politică”.

„Nu numai că dau o șansă extraordinară acestui partid, dar încurajez toți colegii să creadă mai departe că după demonstrația pe care am făcut-o la europarlamentare, vom putea arăta și contracandidaților noștri de pe scena politică și electoratului, care așteaptă mai mult de la noi, că suntem ceea ce am promis că vom fi — un partid care va face altfel de politică, care va duce mai departe viziunea despre România a președintelui Traian Băsescu, o viziune în care statul de drept, independența justiției, reformele în domenii importante ale statului, societății contează enorm”, a spus deputata.

Udrea a precizat că nu s-a consultat cu președintele Traian Băsescu asupra deciziei de a candida la conducerea PMP și a ținut să dea asigurări că ”nu se va fugi cu urnele de vot”.

”Nu m-am consultat în mod special cu dl. președinte Băsescu despre această candidatură. Sunt convinsă că președintele așteaptă să vadă o competiție unde să învingă cel mai bun. Ce pot să asigur pe toată lumea este că nu se va fugi cu urnele la aceste alegeri așa cum s-a întâmplat anul trecut la PDL”, a susținut Udrea. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata