Elena Udrea: Cred că România este pregătită să voteze o femeie şi că voi avea susţinerea preşedintelui

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a declarat joi seara la Târgu-Jiu că, în opinia sa, România este pregătită să voteze o femeie, deoarece ea este o femeie care, atunci când a candidat a obținut de fiecare dată un număr consistent de voturi.

„Cred că România este pregătită să voteze o femeie pentru că eu sunt o femeie care a candidat, și de fiecare dată când am candidat am avut un număr consistent de voturi, de cele mai multe ori printre cele mai multe voturi obținute de un candidat. Cred că da, o femeie poate câștiga într-o competiție electorală, fie ea și pentru președinția României. (…) Problema este să fie un candidat bun. Eu cred că președintele României trebuie să fie un om în stare să ducă mai departe țara aceasta pe drumul pe care a pornit deja, un drum care să însemne reforme consistente și spuneam că s-a făcut reforma în educație, reforma pieței muncii, reforma în fiscalitate, avem nevoie de reforma în sănătate, reforma administrativ-teritorială, reforma constituțională, avem nevoie de un președinte care să poată să pună întreaga clasă politică la muncă în folosul acestei țări, să poată să sprijine guvernul în a pune în practică toate aceste politici de care avem nevoie, și cred că este nevoie de un președinte care să facă România așa cum o dorim cu toții, o țară frumoasă, în care să ne facă plăcere să trăim, de care să fim mândri”, a spus Elena Udrea.

Ea a mai afirmat că, numărându-se printre puținii lideri politici care i-au rămas loiali proiectului președintelui Traian Băsescu, va avea parte de susținerea acestuia în cazul în care va candida la președinție.

„Eu cred că fiind printre puținii lideri politici care s-au format în echipa președintelui și care a rămas loial proiectului viziunii președintelui despre politică, justiție, stat de drept, voi avea susținerea președintelui”, a menționat Elena Udrea.

Întrebată pe cine vede în turul doi al alegerilor prezidențiale în cazul în care va primi mandatul de a candida, Udrea a răspuns că „pe mine, alături de candidatul stângii”.

„Am spus întotdeauna că sunt mai bună decât Victor Ponta și că îl pot învinge în orice competiție electorală”, a conchis Elena Udrea. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata