Elena Udrea este noul preşedinte al Partidului Mişcarea Populară

24

Elena Udrea a fost aleasă sâmbătă președinte al Partidului Mișcarea Populară (PMP) la Congresul formațiunii care se desfășoară la Palatul Parlamentului, obținând 742 de voturi pentru, iar contracandidatul său Daniel Funeriu numai 209 voturi.

” Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă promit că vom construi împreună partidul acela de care România are nevoie. Vă promit că vom schimba împreună clasa politică. Vă promit că vom schimba împreună România în bine, vă promit că vom conta în alegerile prezidențiale din această toamnă. Vă promit că vom fi primul partid din România în 2016. Mult succes”, a declarat Elena Udrea, după alegerea sa în funcția de președinte al PMP.

La rândul său, Daniel Funeriu a mulțumit votanților săi, adăugând că este și pentru el o responsabilitate votul acordat.

„Începând de astăzi avem un singur obiectiv, Președinția României în noiembrie 2014. Niciunul dintre membrii acestui partid care m-au votat nu trebuie să lipsească la apelul partidului pentru a câștiga Președinția României”, a adăugat Funeriu.

După momentul primului cuvânt în calitate de președinte al PMP, Elena Udrea a coborât de pe scena reuniunii pentru a-l îmbrățișa pe fostul lider al partidului, Eugen Tomac.

Ambii au primit din partea președintelui comitetului de organizare a Congresului, Rizia Tudorache, câte o sticlă de șampanie, având pe etichetă sigla PMP și mesajul: „PMP dorește ca românii de pe ambele maluri ale Prutului să fie împreună”.

Pentru alegerea președintelui PMP au votat 964 de delegați, 951 de voturi fiind valide, iar 13 voturi au fost anulate. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News