Elena Udrea: Pot să îl bat pe Victor Ponta în orice competiţie politică, numai la baschet nu

Deputatul Elena Udrea a declarat sâmbătă, la Sibiu, că îl poate bate pe liderul Partidului Social Democrat (PSD), premierul Victor Ponta, în orice competiţie politică, numai la baschet nu.

„Aveţi vreun dubiu că nu pot să îl bat pe domnul Ponta? Spre exemplu, la baschet, acolo cred că nu pot, în rest, în orice competiţie politică pot să îl bat pe domnul Ponta”, a spus Elena Udrea, în timpul unei conferinţe de presă organizate după întâlnirea cu filiala PMP.

Întrebată  dacă se gândeşte să candideze la Preşedinţia României, Elena Udrea a răspuns: „Nu. M-aţi întrebat dacă pot să îl bat pe domnul Ponta, v-am răspuns”.

Ea a precizat, cu această ocazie, că PMP îşi va anunţa oficial candidatul la prezidenţiale după alegerile europarlamentare din 25 mai. „Deci, la întrebarea aceasta legată de candidatul PMP la preşedinţie, vă răspundem după europarlamentare. (…) O să vedem după europarlamentare”, a explicat Udrea.

Elena Udrea admite că e posibil să ia în calcul „o variantă de colaborare a PMP cu PNL în turul doi la prezidenţiale”. „Între două rele, între răul cel mai mare ca România să fie din 2014, deci din decembrie, ocupată de PSD, la Preşedinţie, Guvern, Parlament şi în teritoriu, şi un rău mare, dar nu cât acesta, ca un candidat al PNL-ului să fie susţinut de noi, dacă s-ar ajunge în situaţia improbabilă ca în turul doi să fie un candidat al PNL-ului, am putea eventual să ne gândim şi la această soluţie (să-l susţinem, n.r.), dar noi sperăm că cei de la PNL vor susţine candidatul nostru”, a arătat Elena Udrea.

Întrebată dacă l-ar susţine pe Crin Antonescu în turul doi, Elena Udrea a răspuns afirmativ.

Și Elena Băsescu a declarat sâmbătă, într-un interviu acordat AGERPRES, că l-ar susţine în turul doi pe Crin Antonescu, candidatul PNL la prezidenţiale. „Probabil că în noiembrie vom vota răul cel mai mic; nu ştiu, dar nu va fi cineva pe care îl voi vota din convingere în turul doi. Da, (Crin Antonescu n.r.) poate să fie răul cel mai mic”, a spus Elena Băsescu.

Elena Udrea, Elena Băsescu, Cristian Preda şi mai mulţi candidaţi la europarlamentare au fost prezenţi sâmbătă, la Sibiu, la o întâlnire electorală cu membrii si simpatizanţii PMP. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata