„Eurovision’s Greatest Hits”, un spectacol care va marca 60 de ani de la celebrul concurs

Conchita Wurst, câștigătorul transsexual al ultimei ediții a concursului Eurovision, se numără printre vedetele confirmate care vor participa la programul special de televiziune, pe care îl va produce postul BBC cu prilejul aniversării a 60 de ani de la acest concurs muzical internațional, informează EFE.

Anunțul a fost confirmat de Televiziunea Spaniolă care va difuza acest program ce urmează să fie înregistrat, la 31 martie la Londra, și care va beneficia de colaborarea a numeroși artiști printre care trupa suedeză Herreys, câștigătoare a ediției din 1984 cu piesa ‘Diggi-loo Diggi-ley’, sau cântăreața franceză Natasha St-Pier, care a participat în 2001.

Potrivit TVE, în următoarele zile va fi anunțat și restul participanților, între care se va afla și un artist spaniol fost participant la concurs.

Britanicul Graham Norton și suedeza Petra Mede, care a prezentat ediția de la Malmo din 2013, se vor ocupa de prezentarea acestui spectacol, intitulat ‘Eurovision’s Greatest Hits’ și pe care îl coordonează Uniunea Europeană de Radiodifuziune (UER) care numără circa 20 de țări. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata