Fostul judecător CCR Toni Greblă, reţinut de DNA

Fostul judecător al Curții Constituționale Toni Greblă a fost reținut marți, 10 martie, de DNA, el fiind cercetat pentru mai multe fapte, au declarat surse judiciare.

Întrebat despre reținerea sa, Toni Greblă a răspuns: „Sigur că mi se pare o măsură excesivă”.

Referitor la posibilitatea de a face denunțuri pentru a-și ușura situația, fostul judecător a spus că este exclus acest lucru. Avocatul său, Petre Buneci, a susținut că este vorba despre aceleași acuzații care se știau și că Toni Greblă nu avea ce să recunoască.

„Procurorii asta spun, ca să meargă umilirea până la capăt, că în 24 de ore să meargă cu propunerea de arest la domiciliu. (…) Ar fi încercat (n.r. — Toni Greblă) să vândă 50 de capre prin persoane interpuse, asta ar fi noutatea în prezent, că ar fi venit un avocat care a făcut un autodenunț că o anumită persoană l-a rugat să încheie nu știu ce contract de vânzare-cumpărare al caprelor”, a susținut avocatul.

Un alt avocat, Carmen Popa, a subliniat că Toni Greblă este foarte pregătit să treacă prin această situație dificilă și că nu poate spune ce a declarat procurorilor. Fostul judecător al Curții Constituționale Toni Greblă a fost reținut marți de DNA, el fiind cercetat pentru mai multe fapte. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata