Fotbal: Fostul atacant stelist Claudiu Răducanu, arestat în Mexic

Claudiu Răducanu, fostul fotbalist al Stelei București, a fost arestat în Mexic și va compărea în fața justiției din această țară pentru dare de mită și folosire de carduri false, informează portalul proceso.com.mx.

Vineri, Claudiu Răducanu, în vârstă de 37 de ani, și un alt român, Gheorghe Claudiu Papară, de 25 de ani, au fost reținuți în mallul Plaza Las Americas din orașul mexican Cancun. Asupra lor au fost găsite carduri false. Cei doi au retras de la ATM-uri sume care ajungeau până la 5.000 de pesos. Răducanu și Papară ar fi încercat să le ofere mită polițiștilor.

Răducanu și Papară sunt cercetați și pentru posibilă spălare de bani.

Ministerul Public din Mexic a solicitat colaborarea Institutului Național pentru Migrație, pentru a cunoaște situația legală a celor doi români.

Claudiu Răducanu, care pe 3 decembrie va împlini 38 de ani, a jucat la Steaua între 1999 și 2003 și a îmbrăcat de două ori tricoul naționalei. În afară de Steaua, el a trecut pe la numeroase echipe, atât din România, cât și din străinătate, printre care Extensiv Craiova, Espanyol Barcelona și FC Vaslui, iar ultima oară a fost legitimat la FC Romania, care evoluează în eșaloanele inferioare din Anglia. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata