Gabriela Firea, câştigătoare la Primăria Capitalei

Exit-poll-urile realizate duminică, 5 iunie,  de IRES, Sociopol şi CURS-Avangarde au creditat-o pe senatoarea social-democrată Gabriela Firea drept câştigătoare a mandatului de primar general al Capitalei.

Conform rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde şi difuzat la închiderea urnelor de România TV şi TVR, candidatul Alianţei PSD+UNPR, Gabriela Firea, a obţinut, duminică, 42,48% din voturile bucureştenilor pentru funcţia de primar general al Capitalei, în timp ce Nicuşor Dan, reprezentantul Uniunii Salvaţi Bucureştiul, a fost creditat cu 29,82%.

Rezultatele exit-poll-ului realizat de IRES şi difuzat de Digi 24, o plasează tot pe Firea pe primul loc, cu un procent de 42,1% din voturile bucureştenilor, în timp ce Dan a obţinut 29,8%.

Potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de Sociopol şi difuzat la închiderea urnelor de Antena 3, Gabriela Firea a obţinut 41% din voturile bucureştenilor pentru funcţia de primar general al Capitalei, în timp ce reprezentantul Uniunii Salvaţi Bucureştiul Nicuşor Dan — 29%. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata