Gala MTV Movie Awards 2015: „The Fault In Our Stars” cel mai bun film al anului

Filmul ‘The Fault In Our Stars’ și actorul Bradley Cooper au fost marii câștigători ai premiilor MTV Movie Awards decernate duminică seară, 12 aprilie,  la Los Angeles, relatează AFP.

Bradley Cooper a primit premiul pentru cel mai bun actor în rol principal pentru rolul său în filmul ‘American Sniper’, în regia lui Clint Eastwood, care prezintă viața lunetistului american Chris Kyle și experiența sa trăită în Irak.

Shailene Woodley a primit premiul pentru cea mai bună actriță pentru interpretarea sa în ‘The Fault In Our Stars’, povestea unei adolescente bolnave de cancer la plămâni, care se îndrăgostește de un băiat căruia i s-a amputat un picior, interpretat de actorul Ansel Elgort.

Gala MTV Movie Awards cunoscută pentru categoriile sale originale, precum cea pentru cel mai bun personaj negativ — „best villain” — a recompensat-o pe Meryl Streep cu premiul „cea mai bună actriță malefică”, pentru rolul său din filmul ‘Into The woods’, iar pe Channing Tatum cu premiul cel mai bun actor de comedie pentru filmul ’22 Jump Street’.

Will Poutler și Dylan O’Brien au fost premiați la categoria cea mai bună scenă de luptă — best fight — în filmul ‘The Maze Runner’. O’Brien a fost de asemenea recompensat pentru cea mai bună formă fizică. În timp ce Zac Efron și Dave Franco au fost premiați ca cel mai bun cuplu comic — best on screen duo — în filmul de comedie ‘Neighbours’.

Unul din momentele cele mai emoționante ale serii a fost recompensarea actorului Robert Downey Jr. pentru întreaga sa carieră. Premiul i-a fost înmânat de Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth și Jeremy Renner, câțiva din colegii săi de platou din filmul ‘Avengers: Age of Ultron’, care va ieși curând pe ecrane.

Iar Kevin Hart a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun actor de comedie în filmul ‘The Wedding Ringer’.

Înainte de începerea ceremoniei, Scarlett Johansson a pășit pe covorul roșu într-o ținută roz bonbon, în timp ce actrița cântăreață Jennifer Lopez a atras privirile tuturor cu ținuta sa ‘total look’ — smoching cu mini-jupă. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata