Geamantanul vorbitor a vizitat gara şi aeroportul din Iaşi

„Marcel Gentoiu”, geamantanul vorbăreţ al Poliţiei Române, a vizitat, marţi, 1 martie, Aeroportul Internaţional Iaşi şi Gara Centrală din Iaşi, pentru a-i face pe călători atenţi la bagajele lor.

Marcel Gentoiu s-a plimbat printre călătorii din Aeroportul Internaţional Iaşi pentru a transmite mesajul campaniei Poliţiei Române de prevenire a furturilor de şi din bagaje.

Geamantanul vorbăreţ, însoţit de poliţiştii de la transporturi şi cei de la prevenirea criminalităţii, le-a transmis recomandări pentru o călătorie liniştită celor aflaţi în aeroport. Profitând de faptul că este prima zi de primăvară, poliţiştii au oferit doamnelor şi domnişoarelor, flori şi mărţişoare, simboluri ale începutului de primăvară.

După vizita la aeroport, poliţiştii şi Marcel au mers şi în Gara Centrală din Iaşi unde au vorbit cu cetăţenii despre cum să evite pierderea sau furtul bagajelor.

Grijuliul geamantan i-a sfătuit, grijuliu, pe cetăţeni să fie atenţi când urcă pe scara vagonului întrucât pot deveni o victimă a celor care fură din buzunare.

‘Nu încredinţaţi bunurile personale şi bagajele unor persoane necunoscute. Supravegheaţi-vă bunurile şi valorile pe care le aveţi la dumneavoastră atunci când vă aflaţi la ghişeele caselor de bilete şi în locuri aglomerate’, a spus Marcel Gentoiu călătorilor mai puţin atenţi. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata