George Becali a câştigat în instanţă dreptul de a deţine şi utiliza telefonul mobil

George Becali a câștigat în instanță, luni, dreptul de a deține și folosi telefonul mobil timp de opt ore pe zi, cât este la muncă, magistrații Judecătoriei Medgidia respingându-i însă cererile de a merge să lucreze în afara penitenciarului fără supraveghere și, respectiv, de a se deplasa la slujbe religioase la o altă biserică decât cea din penitenciar.
Magistrații Judecătoriei Medgidia au amânat pentru luni pronunțarea cu privire la solicitările lui Becali, după ce pe 11 septembrie au judecat plângerea formulată de către acesta.

Avocatul lui Becali, Bogdan Vlad, a declarat zilele trecute că clientul său a solicitat să aibă dreptul de a se deplasa la muncă fără supraveghere, în afara penitenciarului, să i se permită să dețină și să folosească telefonul mobil, precum și să aibă dreptul de a participa la activități cu caracter religios, în mod individual, fără supraveghere, în exteriorul penitenciarului.

George Becali a formulat respectiva plângere în instanță după ce, conform avocatului, cererea către conducerea penitenciarului cu privire la drepturile de care trebuie să beneficieze a fost respinsă atât de șefii închisorii, cât și de judecătorul de drepturi din penitenciar.

La sfârșitul lunii octombrie 2013, George Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim deschis.

Becali are de executat o pedeapsă de trei ani și jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat la trei ani de detenție în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale, la care s-au adăugat alte șase luni după condamnarea în dosarul „Valiza” și în cel cu privire la sechestrarea persoanelor care i-au furat mașina. (AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata