George Clooney şi Amal Alamuddin se căsătoresc civil la Roma

Actorul american George Clooney și avocata libaneză Amal Alamuddin, care și-au spus „da” sâmbătă la Veneția, ar urma să se căsătorească civil luni, 29 septembrie, la primăria din Roma, după cum transmite AFP.

Actorul și frumoasa avocată vor deveni oficial soț și soție în fața lui Walter Veltroni, fostul primar al capitalei italiene și prieten al lui George Clooney. Potrivit unei surse apropiate, evenimentul, este prevăzută apoi o lună de miere la Marrakech, perla turistică a Marocului.

Sâmbătă după-amiază, George Clooney, în costum Armani, a traversat Canal Grande din cetatea dogilor și a debarcat la hotelul Aman, unde a avut loc petrecerea în prezența a 136 de invitați. Printre aceștia s-au numărat actorul Matt Damon, cântărețul Bono, Cindy Crawford și soțul ei, Rande Gerber, actorul Bill Murray și Anna Wintour. Ei au străbătut Canal Grande înaintea lui Clooney, alături de alți invitați îmbrăcați în creații Versace, Gucci sau Prada.

Sosiți vineri la Veneția, logodnicii au traversat Canal Grande și au salutat fanii și fotografii înainte să se instaleze la hotel Cipriani. Potrivit presei, Amal Alamuddin a purtat o rochie a casei de modă Alexander McQueen, creată de Sarah Burton, care a conceput și rochia de mireasă a ducesei de Cambridge, Kate Middleton, în 2011. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: express.co.uk

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata