Guvern: 2 mai, stabilită ca zi liberă

Guvernul a adoptat miercuri, 2 aprilie, în şedinţă, o hotărâre pentru stabilirea zilei de 2 mai 2014 ca zi liberă, informează un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, pentru recuperarea acestei zile instituţiile publice îşi vor desfăşura activitatea în regim de program normal în ziua de 26 aprilie 2014 sau vor prelungi corespunzător timpul de lucru, până la data de 31 mai 2014. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. Gigel spune

    Sa mori de ras cu recuperarile . Cate bazaconii mai fac socialistii ! ? La un moment dat , chiar si ei se vor intreba cine va mai muncii in tara asta pentru ca statul ( ma rog ,slujbasii care aduna dijmele si altii care taie frunza ) sa mai existe . La drept vorbind , problema fundamentala in Romania si poate ca nu numai , este cati bugetari trebuie cu adevarat pentru ca statul sa functioneze . Cand se va raspunde cinstit la aceasta intrebare , toti ceilalti vom plati fara sa maraim toate obligatiile . Altfel ,nu vad de ce am face-o cu raspundere atata timp cat suntem furati pe fata .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata