Iaşi: Mihai Răzvan Ungureanu susţine că a intrat în campania pentru prezidenţiale

Liderul Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat joi, 5 iunie, într-o conferință de presă susținută la Iași, că a intrat în campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

El a anunțat că este decis să candideze pentru funcția de președinte al României, menționând în acest sens că începând de joi se află în campania pentru alegerile ce urmează să se desfășoare în toamnă.

„Un tandem Ungureanu-Diaconescu sună bine. Cum sună bine și un Papahagi în fruntea PMP. Nu scot din calcul nici tandemul Ungureanu-Iohannis”, a susținut liderul Forței Civice.

În opinia sa, viitorul președinte al României nu poate fi dat doar de două partide mari, motiv pentru care este necesară unificarea întregii drepte politice românești.

„Coagularea nu se face dintr-un punct, trebuie generozitate și relaxare politică. O uniune a forțelor de dreapta o vedem mult mai bine. Nu există vot de dreapta care să fie aruncat la coș”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Liderul Forței Civice a afirmat că așteaptă explicații de la Klaus Iohannis, după ce acesta a spus recent că fuziunea cu alte partide mai mici s-ar putea face abia după alegerile prezidențiale.

„Nu știu dacă a avut mandat de la PNL. Îl rog să tratăm cu calm toate sensibilitățile din zona de dreapta. Există tentația celui care vine de la Primăria Sibiu să creadă că lumea îi cade la picioare imediat. Nu e chiar așa”, a susținut Mihai Răzvan Ungureanu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata