IGPR: Poliţiştii au depistat un conducător auto care se deplasa pe A2 cu 203 km/h

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A2 au depistat, duminică, un conducător auto care se deplasa pe sensul de mers București – Constanța, cu o viteză de 203 km/h, informează un comunicat de presă al IGPR, remis duminică .

Potrivit sursei citate, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.950 de lei, fiindu-i reținut și permisul de conducere.

„La data de 25 ianuarie, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A2 București — Constanța din cadrul I.G.P.R. au depistat un bărbat, de 32 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism, pe sensul de mers București — Constanța, cu o viteză de 203 km/ h. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.950 de lei, conform legislației în vigoare.

De asemenea, polițiștii i-au reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru 90 de zile”, se arată în documentul amintit.

Totodată, Poliția Română atrage atenția cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulație.

„Poliția Română este la datorie pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave și salvarea de vieți! Depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice”, precizează comunicatul de presă. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata