Ilie Năstase şi Mădălin Voicu au depus la Parchetul General o sesizare împotriva lui Robert Turcescu

Senatorul Ilie Năstase și deputatul Mădălin Voicu au depus vineri, 26 septembrie, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție o sesizare împotriva jurnalistului Robert Turcescu, după ce acesta a anunțat că a fost ofițer acoperit.

„Ilie Năstase și cu mine am considerat că este util din partea instituției și a procurorului general, Tiberiu Nițu, dacă s-a luat vreo măsură sau a intrat în discuție autodenunțul lui Robert Turcescu. Ne interesează mai mult situația care ar fi putut sau ar putea deveni periculoasă sau critică, pentru că e vorba în primul rând de siguranța națională (…)

Una din problemele importante este că acest mod de a intoxica sau de a distrage atenția de la lucrurile importante vine tocmai de la președintele Traian Băsescu. Dumnealui nu are voie nici măcar să insinueze că ar ști sau ar da publicității un nume, indiferent că este vorba de Robert Turcescu sau un candidat la Președinție”, a declarat Mădălin Voicu, la ieșire din sediul Parchetului General.

La rândul său, Ilie Năstase a spus că el este un „general adevărat” și consideră că Robert Turcescu nu este un militar, deoarece acesta nu a făcut serviciul militar.

Ilie Năstase a adăugat că Robert Turcescu ar putea fi un impostor și că e supărat în continuare pe jurnalist, deoarece „nu e normal să te iei de Nadia Comăneci”.

El le-a arătat ziariștilor livretul său militar și a susținut că este cu totul diferit de cel prezentat de Robert Turcescu.

„Nu e o glumă, nu e un moment de a ne băga în seamă, să fim văzuți pe televizoare, ci este o cauză pentru care noi milităm, ca buni români mai ales, nu ca demnitari (…) Robert Turcescu este un gen de măscărici, care își dorește foarte tare să fie sprijinul unor oameni care au probleme psihiatrice.

Nu vi se pare ciudat că în emisiunea lui Turcescu Traian Băsescu a declarat că el vrea să aibă în CV-ul celor care candidează și mențiunea că a fost sau nu a fost agent acoperit?”, a intervenit Mădălin Voicu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata