Invenţia verii: eCool, ”cadoul pe care orice bărbat şi l-ar putea dori”

O companie daneză a pus în vânzare ”eCool”, un dispozitiv care promite a fi senzația acestei veri întrucât răcește berea nu pe bază de curent electric, ci …prin simpla instalare într-o banală groapă, relatează cotidianul spaniol ABC.

Ingeniosul aparat are multiple avantaje — este ieftin, ecologic și ușor de montat — și este deja foarte popular printre danezi, care sunt mari iubitori de bere.

‘Dacă ești un bărbat adevărat, îți trebuie numai o lopată pentru a-l instala’ — îi încurajează compania pe cumpărători. Alt slogan este: ‘eCool este cel mai bun cadou pe care orice bărbat și l-ar putea dori’.

Dispozitivul costă ceva mai mult de 250 de euro și se poate folosi la diferite tipuri de băuturi îmbuteliate în cutii metalice, pentru că nu numai cu bere trăiește omul. Este portabil și poate fi folosit atât în curtea casei, cât și la un picnic. Trebuie doar să se găsească un petic de pământ și să se facă o groapă de un metru adâncime în care să se așeze acest ‘arbore de bere’.

În aparat încap 24 de cutii. Utilizatorul ia o băutură răcoritoare sau o bere rece și, după câteva momente, o nouă cutie ajunge în partea de sus a aparatului, gata de a fi consumată și tot atât de rece ca și cealaltă. Dispozitivul poate rămâne instalat întregul an, deoarece are un sistem care protejează de umezeală cutiile. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: cnet.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata